ATEC-training

We bieden een cognitieve training aan voor kinderen van 8 jaar tot en met 23 jaar. Deze training wordt individueel aangeboden en bestaat uit een serie behandelingen met een voormeting en een nameting. Voor jongere kinderen is deze wijze van behandeling vaak nog te moeilijk.

Een van onze behandelaars start met die thema’s van je kind waar het zelf en/of jij als ouder zijnde op dat moment tegen aan loopt in die fase van ontwikkeling. De behandeling bestaat dus uit gepersonaliseerde zorg waarbij je als ouder wordt meegenomen in de behandeling. De betrokkenheid van de ouder is belangrijk; hiermee krijgt de behandeling van je kind de meeste kans van slagen. Indien nodig en desgewenst voeren we de behandeling uit in overleg met de school van je kind.

Praktijk van de Wiel
Hoofdstraat 17
5255 AE Herpt
T 0416 31 99 74
E info@praktijkvandewiel.nl

Als uw kind onderzocht wordt bij onze praktijk, kunnen we u als tip meegeven om zelf ondertussen een bezoek te brengen aan de nabijgelegen vestingstad Heusden. Deze vestingstad aan de Maas met een eeuwenlange historie bevindt zich anderhalve kilometer van onze praktijk. In het centrum van Heusden bevindt zich Bakkertje Deeg; vanaf 8.30 uur kunt u hier dagelijks terecht voor een kopje koffie bij brooddesigner Lucas Vermeulen. Naast heerlijke koffie zorgt deze bakker voor brood met passie.