Leren en gamen

Praktijk Van de Wiel is initiatiefnemer en mede eigenaar van Thinkmaster, een bedrijf dat zich focust op het ontwikkelen van Gamificationproducten. Op basis van het jarenlang behandelen van kinderen met leerproblemen heeft praktijk van de Wiel behandelprogramma’s ontwikkeld op het gebied van technisch lezen, begrijpend lezen, technisch rekenen en toepassen van executieve functies. Deze behandelprogramma’s kennen een doorgaande lijn voor kinderen van zes jaar tot en met kinderen van zestien jaar. Deze behandelprogramma’s worden ingebed in een game. Deze games die afgestemd zijn op de verschillende leeftijden van kinderen vormen een zeer speelse leeromgeving met als hoofdthema Learning by gamebased experence.

Het eerste product genaamd Wordspeed zal op de markt gebracht worden vanaf 1 januari 2017; aan de gamification van de andere domeinen wordt op dit moment aan gewerkt.

A. van de Wiel

Directrice

MSc. Linde Mannie

Orthopedagoge

MSc. R. van de Wiel

Directeur
GZ-psycholoog
Kinder⋅jeugdpsycholoog

Praktijk van de Wiel
Hoofdstraat 17
5256 NG Herpt
T 0416 31 99 74
E info@praktijkvandewiel.nl

Als uw kind onderzocht wordt bij onze praktijk, kunnen we u als tip meegeven om zelf ondertussen een bezoek te brengen aan de nabijgelegen vestingstad Heusden. Deze vestingstad aan de Maas met een eeuwenlange historie bevindt zich anderhalve kilometer van onze praktijk. In het centrum van Heusden bevindt zich Bakkertje Deeg; vanaf 8.30 uur kunt u hier dagelijks terecht voor een kopje koffie bij brooddesigner Lucas Vermeulen. Naast heerlijke koffie zorgt deze bakker voor brood met passie.