Visie

Bij Praktijk van de Wiel staat de hulpvraag van de cliënt centraal. Daarbij hanteren we een systeemgerichte werkwijze. Dit betekent dat de cliënt, ouders, school en eventuele andere ondersteuners bij het hele proces worden betrokken, zodat we uiteindelijk de kern van het probleem kunnen onderzoeken. Daarnaast biedt onze praktijk gezinsbehandeling, ook wel systeemtherapie genoemd. Advisering of doorverwijzing kunnen ook tot de mogelijkheden behoren.

Ons centrale uitgangspunt is dat de cliënt op een prettige en transparante wijze zo goed mogelijk wordt voorzien van gepaste reacties op de gestelde hulpvragen.

Praktijk van de Wiel
Hoofdstraat 17
5255 AE Herpt
T 0416 31 99 74
E info@praktijkvandewiel.nl

Als uw kind onderzocht wordt bij onze praktijk, kunnen we u als tip meegeven om zelf ondertussen een bezoek te brengen aan de nabijgelegen vestingstad Heusden. Deze vestingstad aan de Maas met een eeuwenlange historie bevindt zich anderhalve kilometer van onze praktijk. In het centrum van Heusden bevindt zich Bakkertje Deeg; vanaf 8.30 uur kunt u hier dagelijks terecht voor een kopje koffie bij brooddesigner Lucas Vermeulen. Naast heerlijke koffie zorgt deze bakker voor brood met passie.