Ouderbegeleiding

Wanneer uw kind is gediagnosticeerd met een bepaalde gedragsstoornis, roept dit mogelijk vragen bij u op. Wat betekent het dat uw kind bijvoorbeeld ADHD of autisme heeft? Wat houdt de therapie van uw kind precies in? Wat wordt er van u verwacht? Wanneer u kampt met dit soort vragen of onzekerheden, kunt u bij Praktijk van de Wiel terecht voor ouderbegeleiding. Ouderbegeleiding biedt hulp aan ouders die problemen hebben met, of zich zorgen maken over hun kind. We zetten dit in om de rol van u als ouder te versterken.

Ouderbegeleiding richt zich onder andere op het inzichtelijk maken van de problemen van uw kind, opvoedingsondersteuning en ondersteuning bij het verwerken en accepteren van de problemen.

Heeft u ouderbegeleiding nodig? Maak dan nu hier een afspraak

Praktijk van de Wiel
Hoofdstraat 17
5255 AE Herpt
T 0416 31 99 74
E info@praktijkvandewiel.nl

Als uw kind onderzocht wordt bij onze praktijk, kunnen we u als tip meegeven om zelf ondertussen een bezoek te brengen aan de nabijgelegen vestingstad Heusden. Deze vestingstad aan de Maas met een eeuwenlange historie bevindt zich anderhalve kilometer van onze praktijk. In het centrum van Heusden bevindt zich Bakkertje Deeg; vanaf 8.30 uur kunt u hier dagelijks terecht voor een kopje koffie bij brooddesigner Lucas Vermeulen. Naast heerlijke koffie zorgt deze bakker voor brood met passie.