Systeemtherapie

Bij Praktijk van de Wiel maakt systeemtherapie deel uit van problemen rondom de communicatie met één of meerdere kinderen binnen het gezin of tussen ouders onderling. Het is een vorm van ouderbegeleiding die wordt aangeboden als de communicatie binnen uw gezin moeizaam verloopt.

Tijdens de systeemtherapie willen we inzicht verkrijgen in de interacties tussen de gezinsleden. Hoe beïnvloeden jullie elkaar? Hoe communiceren jullie onderling? Welke manieren en gewoonten hebben jullie met elkaar ontwikkeld? Gedurende de therapie wordt het gezin steeds meer bewust van de onderlinge reacties op elkaar en begrijpen jullie beter welke invloed je op elkaar uitoefent.

Voor systeemtherapie is de gezinssituatie niet van belang. U als ouders kunnen dus zowel samenwonend of getrouwd als niet-samenwonend of niet getrouwd zijn. Elk gezin kan begeleid worden met behulp van systeemtherapie.

Heeft u systeemtherapie nodig? Maak dan nu hier een afspraak.

Praktijk van de Wiel
Hoofdstraat 17
5255 AE Herpt
T 0416 31 99 74
E info@praktijkvandewiel.nl

Als uw kind onderzocht wordt bij onze praktijk, kunnen we u als tip meegeven om zelf ondertussen een bezoek te brengen aan de nabijgelegen vestingstad Heusden. Deze vestingstad aan de Maas met een eeuwenlange historie bevindt zich anderhalve kilometer van onze praktijk. In het centrum van Heusden bevindt zich Bakkertje Deeg; vanaf 8.30 uur kunt u hier dagelijks terecht voor een kopje koffie bij brooddesigner Lucas Vermeulen. Naast heerlijke koffie zorgt deze bakker voor brood met passie.